Bed and breakfast in Italië

Italiė
Een hartelijke ontvangst op een idyllische locatie, smaakvol ingerichte kamers met persoonlijke touch, een uitgebreid ontbijt dat wordt opgediend op een zonnig privé terras: een Bed and Breakfast in Italiė biedt alle ingrediėnten voor een echt ontspannen vakantie. Bij een B&B in Italiė van Nederlandse eigenaars kun je bovendien rekenen op de vertrouwde Hollandse gastvrijheid. Ook voor uitgebreide informatie over de omgeving kun je bij de Nederlandse gastheer en gastvrouw terecht. En dat is erg handig als je de omgeving goed wilt verkennen! Of je nu een Bed and Breakfast in Italiė zoekt om een geheel verzorgde vakantie te kunnen doorbrengen of er 1 nacht wil verblijven terwijl je op doorreis bent; via onze site vind je alle Nederlandse Bed and Breakfasts in Italiė bij elkaar!

Ontdek Noord-Italiė vanuit een Bed and Breakfast
Het noorden van Italiė biedt een wonderschoon landschap dat bestaat uit bergen, meren, groene heuvels en zee. Hier liggen de Alpen met de bekende Italiaanse Meren. Het Lago Maggiore, Comomeer, Idromeer, Iseomeer, Ledromeer, Luganomeer en uiteraard Gardameer zijn prachtig blauw van kleur en worden omgeven door authentieke Italiaanse stadjes en historische bergdorpjes. Verder naar het westen strekken de ruige Dolomieten zich uit, waar je fantastisch kunt skiėn in de winter en eindeloos kunt wandelen in de zomer. Ook hier vind je veel culturele bezienswaardigheden en kun je heerlijk zwemmen in één van de verkoelende bergmeertjes. Of kies voor een strandvakantie in Liguriė, alias de Italiaanse Rivičra of de Bloemenrivičra. Naast brede zandstranden zijn hier authentieke vissersdorpjes en middeleeuwse bergdorpen te bezoeken. Vanuit een Bed and Breakfast in Noord-Italiė kun je bovendien eenvoudig een stedentrip maken naar een paar van de mooiste Italiaanse steden: Milaan, Venetiė, Turijn en Verona. De ideale uitvalsbasis om Noord-Italiė te ontdekken!

Bed and Breakfast in authentiek midden Italiė
Ook in het midden van Italiė vind je verschillende Nederlandse Bed and Breakfasts. De bekendste streek in midden Italiė is natuurlijk Toscane. Beroemd om zijn glooiende heuvels, culturele rijkdommen, prachtige steden (zoals Florence, Lucca, Sienna en Pisa) en idyllische middeleeuwse dorpjes. En natuurlijk om de heerlijke wijnen! Zoek je een soortgelijke streek die minder toeristisch is, ga dan voor een Bed and Breakfast in Umbriė. Dit ‘groene hart van Italiė’ is een onontdekte parel en barst van de ansichtkaart-waardige vergezichten: glooiende graanvelden, dichte bossen, wijngaarden en eindeloze zonnebloemvelden worden afgewisseld met rivieren, meren en watervallen. In de stadjes en dorpjes lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Ook de streek Le Marche in Midden Italiė is een fantastische plek om te genieten van authentiek Italiė. Le Marche of De Marken biedt de langgerekte zandstranden van de Adriatische kust, bergen en groene heuvels op korte afstand van elkaar. Ontspannen gaat hier vanzelf! Beleef al het goede van deze schitterende regio bijvoorbeeld vanuit een ‘agriturismo’: een authentiek Italiaans boerderij omgebouwd tot vakantieaccommodatie. Maar voor elke Bed and Breakfast in Midden-Italiė geldt dat je hier van het echte Italiaanse leven kunt proeven: La dolce vita!